HJELP MENNESKENE I JEMEN
Sofie & Andrea Oslo Jemen: "Vi hadde ikke noe"

HJELP MENNESKENE I JEMEN

Det er ikke alle som er like heldige som oss og kan kaste melken fire dager før den når "best før"-datoen bare sånn i tilfelle den er dårlig. Flere steder i verden lever det mennesker som deg og meg. Forskjellen på oss er at de er rammet av krig, sult og katastrofer. Ett av disse landene er Jemen, som nå er inne i en av de verste sultkatastrofene noensinne.  To tredjedeler av Jemen trenger nødhjelp, og hvert tiende minutt dør et barn av årsaker som kunne vært forhindret. Vi ønsker å bidra for å hjelpe det humanitære arbeidet og sette en stopper for sultkatastrofen. Ingen bidrag er for små, husk at alt hjelper!

Innsamlet beløp:
Mål: 200 000 kr

{{don.Message}}
HJELP MENNESKENE I JEMEN
Sofie & Andrea