70 årsgave: hjelp til folk på flukt
Randi Nymo Narvik Støtt Flyktninghjelpen

70 årsgave: hjelp til folk på flukt

Jeg fyller 70 år 15. juni, og i anledning bursdagen min ønsker jeg meg bidrag til Flyktninghjelpen sitt arbeid. Jeg har alt jeg trenger. Så i stedet for at jeg får ting og tang, ønsker jeg støtte til Flyktninghjelpen sitt viktige arbeid. Ved å støtte dem kan mennesker på flukt få følgende hjelp: - Mat, rent vann og tak over hodet - Skole og utdanning til barn og unge - Opplæring i søm, mekanikk og andre yrkesfag for ungdom - Varme klær og tepper, brensel og ovner om vinteren - Rent vann og trygge sanitærforhold - Organisering av flyktningleirer - Rettshjelp Tusen takk!

{{don.Message}}
70 årsgave: hjelp til folk på flukt
Randi Nymo