Så gjer ein annan mann ei beine då
Aud Jorunn Haugen Hakestad Stavanger Støtt Flyktninghjelpen

Så gjer ein annan mann ei beine då

Vil du bidra til at noen av de 65 millioner mennesker som er på flukt, får en bedre hverdag? NRC flyktningehjelpen gjør livet lettere for barn, ungdom og voksne i mange land. De gir ungdom håp gjennom utdanning og opplæring i et yrke. Tittelen er tatt fra diktet Osa-mannen av Olav H. Hauge. Han kommer fra Ulvik, samme bygd som min familie. Men bygda var aldri nok for han. Han hadde venner fra hele verden og veksla brev med de jevnlig. Mye av inspirasjonen til diktinga hans henta han fra andre kulturer enn den trauste, norske.

{{don.Message}}
Så gjer ein annan mann ei beine då
Aud Jorunn Haugen Hakestad