Oddmund 80 år  - gi en gave til Flyktninghjelpen
Oddmund Skarbø Løten Støtt Flyktninghjelpen

Oddmund 80 år - gi en gave til Flyktninghjelpen

Med 80 gode og trygge år bak meg har jeg gjennom årene samlet mer enn jeg trenger. I anledning min 80-årsfeiring ønsker jeg meg derfor hjelp til å støtte opp om det viktige arbeidet Flyktninghjelpen gjør for mennesker på flukt. Håper du vil hjelpe meg å gjøre en forskjell for dem som ikke har den tryggheten og de mulighetene de fortjener!

Innsamlet beløp:
Mål: 5 000 kr
Periode:
25.05.2018 15.09.2018

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Oddmund 80 år  - gi en gave til Flyktninghjelpen
Oddmund Skarbø
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close