Støtte til burundiske flyktninger denne julen
Den burundiske diasporaen i Norge Oslo Støtt Flyktninghjelpen

Støtte til burundiske flyktninger denne julen

Den politiske ustabile situasjonen og voldsbølgen som har preget Burundi de siste to årene, har skapt en strøm av flyktninger til nabolandene Tanzania, Rwanda, Uganda og Kongo. Mer enn 500 000 flyktninger har rømt fra landet, og en stor del av dem har søkt tilflukt i Tanzania. Det meldes om at volden fortsetter i Burundi. Mens den politiske volden, forsvinninger og vold mot kvinner pågår, fortsetter mennesker å flykte fra landet. Vi ønsker å støtte Flyktninghjelpen gjennom en pengeinnsamling i disse juletider og bidra til aktiviteter med fokus på flyktningbarn i Tanzania. Utdanning er et av fokusområdene for disse barna, som har savnet skolen siden de ble tvunget til å flykte. Litt innsikt i barnas hverdag: https://www.nrc.no/news/2017/august/waiting-for-school-to-start/ Vil du bli med og bidra til en bedre jul for disse flyktningbarna?

Innsamlet beløp:
Mål: 35 000 kr

{{don.Message}}
Støtte til burundiske flyktninger denne julen
Den burundiske diasporaen i Norge