Sammen for Syria
Flyktninghjelpen Oslo Støtt Flyktninghjelpen

Sammen for Syria

Moren til Shif’aa (5) døde etter et bombeangrep. Helen (11) mistet faren sin, deretter broren sin. Nå bor de i et telt i Flyktningleiren Zataari i Jordan. Dette er bare to av flere tusen barn som er uskyldig rammet av denne krigen. Så langt har Flyktninghjelpen kommet over 210 000 flyktninger til unnsetning i nabolandene Jordan, Libanon og Irak. Hjelpebehovene er enorme, men bevilgningene til hjelpearbeid er begrenset og behovet for finansering er stort da nye flyktninger strømmer på og Flyktninghjelpen stadig utvider sitt arbeid. Gi din støtte nå! Se mer: http://youtu.be/-T0OIUMo-5M

{{don.Message}}
Sammen for Syria
Flyktninghjelpen