Påskeinnsamling
Anine Kruse Skatrud Fjellhamar Støtt Flyktninghjelpen

Påskeinnsamling

Jeg sitter og pakker til påskeferie, samtidig som jeg leser nyheter innimellom. Det er ennå ikke klart hvem som sto bak de kjemiske angrepene i Syria. Uansett har dette rammet mennesker som har holdt ut seks år med krig, i håp om at det snart skal ta slutt. Og så dette... Jeg føler meg maktesløs, men klarer ikke bare si huff, og så gå og kjøpe påskeegg og lammestek. Klarer jeg å starte påsken med å samle inn 5000 kr til Flyktninghjelpen? Start påsken med en litt annen påskehandel du også!

{{don.Message}}
Påskeinnsamling
Anine Kruse Skatrud