Hook for Flyktninger!
JIPPO 7051 Trondheim Støtt Flyktninghjelpen

Hook for Flyktninger!

Dette langstrakte land med de voldsomme vidder og skyskrapende fjell, hva det har brakt oss av goder! Rikdommen har veltet over oss og gjort oss glade og fornøyde. Sannelig, vi er blitt glade i hverandre, men stundom skorter det på kjærligheten til de i nød. La oss i kveld forene disse godene: Vis omtanke og kjærlighet overfor hverandre, og del på rikdommen vår til flyktningene som søker lykken! Hook for flyktninger!

{{don.Message}}
Hook for Flyktninger!
JIPPO