En julegave til Syria?
Eli Skartlien Oslo Støtt Flyktninghjelpen

En julegave til Syria?

Hei, her blir det ikke gjort mye til jul. Ikke baking, ikke grønnsåpe i hvert hjørne osv. Noen julekort håper jeg blir sendt. Og nære og kjære vil få gaver fordi det er koselig å gi! Årets jul er spesiell, og Deilig er jorden har en betydelig bismak - selv om jeg gleder meg til jul. Det er så forferdelig å se bilder fra Syria (og flyktningeleirene) at jeg nesten ikke orker å se det. De barna får ikke noe deilig jul. Så uansett hva du har tenkt å gjøre ut av jula - gi den viktigste gaven til Flyktningehjelpen. Det trengs!

{{don.Message}}
En julegave til Syria?
Eli Skartlien