Hjelp meg å hjelpe Syria til jul
Hanne Kristine Fjellheim Oslo Støtt Flyktninghjelpen

Hjelp meg å hjelpe Syria til jul

"Hva ønsker du deg til jul?" "Vet ikke", sier de fleste. Det er fordi vi har nok, og mer til. Derfor går mitt julegavebudsjett i år til noen utvalgte hjelpeorganisasjoner, som Flyktinghjelpen, Leger uten grenser og Røde Kors, donert i venner og familie sitt navn. Men det hadde vært kult om flere av dere hadde hatt lyst til å gjøre dette sammen med meg! Juletiden skal handle om kos, varme og julestemning, samtidig som nyhetene og nettavisene er fulle av grufulle bilder av barn, voksne og gamle i krigssoner og på flukt. Jeg vil i alle fall gjøre mitt til å bidra, sånn at vi i fremtiden kan se tilbake og si: Vi bidro i alle fall så slik vi kunne. Jeg håper at vi sammen klarer å samle inn 20 000 før jul - er du med? Jeg skal i alle fall gi så det svir! Men husk, inget bidrag er for lite :) God jul :D PS: Jeg klarte å gi til Tøyen Hills-gjengen og Eli/Mette to ganger ved en feil! Riktig på den siste skulle selvfølgelig være på vegne av Jon, Emma, Iain med familie, David og Janet :) (Jon, you can translate)

Innsamlet beløp:
Mål: 20 000 kr

{{don.Message}}
Hjelp meg å hjelpe Syria til jul
Hanne Kristine Fjellheim