Solidarisk?
Jorun Marie Rypdal Kvernberg Volda Støtt Flyktninghjelpen

Solidarisk?

Først tok dei demonstrantane, men eg brydde meg ikkje; for eg var ikkje demonstrant. Så tok dei flyktningane, men eg brydde meg ikkje; for eg var ikkje på flukt. Deretter tok dei hjelpearbeidarane, men eg brydde meg ikkje; for eg var ikkje hjelpearbeidar heller. Til og med barna tok dei, men eg brydde meg framleis ikkje; for det var ikkje mine barn. Då dei tok meg og mine, var det ingen att til å bry seg. Fritt etter Martin Niemöller Om nokon synest glorien blir for plagsam er det fullt mogleg å gje anonymt. Og det er sjølvsagt ikkje viktig at du gir til akkurat denne innsamlinga. Men; bidra! Mellom anna fordi me kan, ja - verkeleg, me kan. Pengane går direkte til Norwegian Refugee Council (Flyktninghjelpen) og dei som treng det mest.

Innsamlet beløp:
Mål: 25 000 kr

{{don.Message}}
Solidarisk?
Jorun Marie Rypdal Kvernberg