Gustav og Elin 6. august 2016
Elin Karin Furrevik Ottestad Støtt Flyktninghjelpen

Gustav og Elin 6. august 2016

For at bryllupsdagen vår skal kunne bety noe for enda flere, ønsker vi å rette oppmerksomheten mot mennesker på flukt. Mennesker som ikke har de muligheter og den tryggheten vi selv tar for gitt, men som lever i uvisshet og frykt. I stedet for materielle gaver ønsker vi derfor en donasjon til Flyktninghjelpens viktige arbeid over hele verden.

Innsamlet beløp:
Mål: 10 000 kr
Periode:
05.07.2016 01.09.2016

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Gustav og Elin 6. august 2016
Elin Karin Furrevik
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close