Bryllupsgave med mening
Oddveig og Sverre Molde Støtt Flyktninghjelpen

Bryllupsgave med mening

I disse dager er det mange som trenger hjelp og støtte mer enn oss. Hjelp oss å bidra til Flyktninghjelpens arbeid! Flyktninghjelpen hjelper folk på flukt med husly, mat, bygger og organiserer flyktningleirer, skaffer rent vann og sanitærsystemer, gir juridisk rådgivning, bygger skoler, samt gir utdanning og yrkesopplæring. Akkurat nå trapper vi opp innsatsen i forbindelse med flyktningkrisen i Europa, samtidig som vi fortsetter det omfattende hjelpearbeidet i krigsområdene flyktningene kommer fra. Bidrag til Flyktninghjelpen går til mennesker på flukt fra krig og forfølgelse. Mer enn 90% av de innsamlede midlene kommer flyktningene til gode gjennom direkte hjelp.

{{don.Message}}
Bryllupsgave med mening
Oddveig og Sverre