Mayna's bursdagspengar
Darshiny Rogasian Trondheim Støtt Flyktninghjelpen

Mayna's bursdagspengar

Vår datter blir 1 år 16. April. Mayna er velsigna med gode mennesker rundt seg som viser mykje kjærleik for både henne og oss. Ho har fått så mykje av både klær, leikar og pengar frå før ho vart født til no. Vi er veldig takknemleg for det. Men det er mange andre som har behov for hjelp. Vi kan ikkje hjelpe alle, men ønskar å gjera ein liten forskjell. Vi har derfor bestemt oss for at bursdagspengane hennes skal gå til syriske flyktningar. Derfor ber vi gjestane pent om at dere kan heller gi pengegave til denne innsamlinga istadenfor til Mayna. På forhånd tusen takk. - Gnanam & Darshiny

{{don.Message}}
Mayna's bursdagspengar
Darshiny Rogasian