Det er et NYTT ÅR - gi noen en ny mulighet.
FJORÅRETS RUSSEKULL (2015) Notodden Videregående Skole Støtt Flyktninghjelpen

Det er et NYTT ÅR - gi noen en ny mulighet.

Det er allerede et par døgn siden vi skrek "godt nyttår" og fortalte oss selv hva du skulle bli flinkere på i 2016. Det er et par døgn siden vi slukte årets siste deilige middag, og klaget på hvor mette vi ble. Kalkun? Ribbe? Pinnekjøtt? And? Du spiste eller drakk i alle fall noe som mest sannsynlig kan sies å symbolisere vår velstand og overflod. For et øyeblikk kan vi for oss selv innrømme at det var godt å glemme all elendighet. Legge det "ignorante" teppe over oss og nyte øyeblikket, tryggheten og varmen av alt det skjønne vi har rundt oss. Men nå mener vi det er det på tide å kle av oss dette teppe, og innse virkeligheten rundt oss. Dette året ønsker vi å bidra med det vi kan. Er du med oss? Fjorårets russekull i Notodden sitter igjen med et beløp etter flere vellykkede tradisjonelle arrangementer. Sammen har vi blitt enige om å støtte Flyktningshjelpen og den gode jobben de gjør for flyktninger i verden. Verden har ikke siden verdenskrigen vitnet et lignende antall lidene flyktninger på verdensbasis, og vi føler oss privilegerte som har muligheten til å hjelpe. Vi håper du sitter med samme følelsen, for hver eneste krone teller. Derfor inviterer vi deg med på å nå målet vårt om hele 35 000 kroner før Januar måned er over. La oss begynne det nye året med å bruke penger på de som trenger det, fremfor januarsalget. Vi trenger deg, flyktningene trenger deg og sammen er det på tide at vi innser hva vår hjelp kan gjøre.

Innsamlet beløp:
Mål: 35 000 kr

{{don.Message}}
Det er et NYTT ÅR - gi noen en ny mulighet.
FJORÅRETS RUSSEKULL (2015)