Frå hjarte til hjarte
Frå hjarte til hjarte-aksjonen i Suldal Sand, Suldal Støtt Flyktninghjelpen

Frå hjarte til hjarte

FRÅ HJARTE TIL HJARTE 60 millionar menneske er på flukt. 60 millionar hjarte bankar i redsle. Mitt hjarte bankar for dei! Ungdomar frå Hiimsmoenkollektivet, og barn og unge i Suldal vil gjere noko for dei. Den 18. november kl. 1730 opptrer dei i Suldal kulturhus Engasjer deg! Gi pengar! Kom!

{{don.Message}}
Frå hjarte til hjarte
Frå hjarte til hjarte-aksjonen i Suldal