40 års feiring med innsamling
Abid Q. Raja Oslo Støtt Flyktninghjelpen

40 års feiring med innsamling

Tror det eller ei, men jeg fyller 40 år 5.november. Ingen unggutt lengre altså. Som 40åringer flest blir det fest. Men i overflodssamfunnet føler jeg at jeg har alt jeg trenger, og vil gjerne gi bort noe til en god sak. Her er det mange gode saker å velge blant, men jeg har valgt i denne krisetiden verden opplever å gi noe ekstra oppmerksomhet til flykninghjelpen. Jeg håper både nære og kjære, men også de mer fjerne og ukjente vil bidra. Setter meg høyt mål, samle inn kr. 40.000 innen nyåret. Tusenlapp for hvert aldersår? Så vil jeg gjerne oppfordre alle de som føler de har mer enn gjennomsnittsmenneske på kloden, å donere bort sine bursdager i år og kommende år til en god sak. Flyktningshjelpen er en, redd barna, rødekors, kirkens nødhjelp , regnskogsfondet er eksempeler på andre. Finn din sak - og bruk anledningen det er å fylle år til å samle inn penger til gode formål. Ønsker deg lykke til og gratulerer med dagen!

Innsamlet beløp:
Mål: 40 000 kr

{{don.Message}}
40 års feiring med innsamling
Abid Q. Raja