Turnuslegenes lønnsslipp til flyktninghjelpen
Ingrid Ask Torvik Stavanger Støtt Flyktninghjelpen

Turnuslegenes lønnsslipp til flyktninghjelpen

Rundt disse dager er det antakelig mange av oss som får vår første (eller 6.) lønnslipp som turnuslege i 100% jobb. Vi har alle mye å være takknemlige for; frihet, rent drikkevann, mat på bordet, utdannelse, en jobb å gå til... Nærmere 60 millioner mennesker har blitt fratatt nettopp disse helt essensielle rettighetene i det de må flykte fra hjemmene sine. Det arbeider flyktninghjelpen for å gjøre noe med! Når septemberlønna er kommet vil jeg oppfordre alle til å se på hvor mye av dette de egentlig klarer seg med, og gi av overfloden slik at det koster deg litt. Enten du gir mye eller lite til vanlig håper jeg du kan klare å avse litt av de ekstra godene denne måneden. Gi f.eks. 10% av din månedslønn. Men uansett hvor mye du gir; hver krone teller! Tusen takk for bidraget ditt!

{{don.Message}}
Turnuslegenes lønnsslipp til flyktninghjelpen
Ingrid Ask Torvik