Lærerdugnaden 2015
Teigar Ungdomsskole Teigar Ungdomsskole Støtt Flyktninghjelpen

Lærerdugnaden 2015

Lærere, nå er det vår tur! Fastlegene i Tromsø donerte en dagslønn til arbeidet med flyktninger. Flere store institusjoner og bedrifter har fulgt etter med innsamlinger. Lærere på Teigar Ungdomsskole på Nøtterøy oppfordrer alle lærere til å bidra. Det koster så lite, men betyr så mye!

Innsamlet beløp:
Mål: 30 000 kr
Periode:
11.09.2015 11.10.2015

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Lærerdugnaden 2015
Teigar Ungdomsskole
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close