Nedre silkestrå sitt bidrag til flyktningekrisen
Anders Botnen Nedre silkestrå 15, oslo, Norge Støtt Flyktninghjelpen

Nedre silkestrå sitt bidrag til flyktningekrisen

Hjelp flyktningene fra Syria ved å donere penger til Flyktningehjelpen. Pengene kan trekkes fra på skatten (skjer automatuisk i prosessen med å betale) og går til den mest annerkjente organisasjonen som bidrar med å hjelpe flyktningene både i Syria, i nærområdene og ellers der de trenger hjelp.

Innsamlet beløp:
Mål: 20 000 kr

{{don.Message}}
Nedre silkestrå sitt bidrag til flyktningekrisen
Anders Botnen