Nå skal vi hjelpe
Nå skal det hjelpes Tromsø Støtt Flyktninghjelpen

Nå skal vi hjelpe

Hei kjære venner, (NRC gir enkeltpersoner mulighet til å starte sin egen innsamlingsaksjon. NRC er kul!) nå er det tid for å hjelpe. Nå er det tid for å gjøre noe for de som har det aller verst. Tenk deg for en desperasjon du er i når du flykter med ditt barn på svært utrygge veier og så møtes du av det europeiske fellesskapets som ikke viser tegn til omsorg og medmenneskelighet. Vi, kjære venner, reiser på ferie til andre land og regner med at - skulle det skje noe ekstraordinært, så ville jo folk hjelpe. Vel, nå har det skjedd noe ekstraordinært. Og vi skal hjelpe. Skal vi akseptere at våre myndigheter setter opp piggtrådgjerder og soldater mot barn som flykter fra krig? NEI, det skal vi ikke akseptere. Og NEI, det skal vi heller ikke diskutere. Vi skal stemme på de verdigrunnlagene som er viktig her i verden. Vi skal bry oss. Vi skal hjelpe. Gi et dagsverk til de som trenger det. Du har råd til det. Det vet du og det vet jeg!

{{don.Message}}
Nå skal vi hjelpe
Nå skal det hjelpes