Vondt i magen av å se nyhetene om dagen? Her kan du hjelpe!
Trude Bakken Henriksen Grimstad Støtt Flyktninghjelpen

Vondt i magen av å se nyhetene om dagen? Her kan du hjelpe!

Jeg oppfordrer alle til å støtte Flyktninghjelpens arbeid med å hjelpe de som trenger det som mest. Flyktninghjelpen er en politisk uavhengig organisasjon som flytter seg der nøden er størst. Nå er det 100 000 vis av voksne og barn på flukt fra blant annet Syria som trenger vår hjelp. Vi kan ikke sitte og se på lenger, og mange av oss vet ikke hvordan vi kan hjelpe. Flyktninghjelpen har vært i og rundt Syria og hjulpet mennesker på flukt i flere år. De vet nok best av alle hva disse mennesker trenger. Derfor er det beste du kan gjøre akkurat nå er å støtte akkurat denne organisasjonen. Kanskje vi skal la være å kjøpe kjøpe godteri for hundrevis av kroner, den fine genseren, den ekstra vinflaska eller de dyre skoa de nærmeste dagene og heller bruke penger på noen som trenger det? Målet med innsamlingen var 5000 kroner. Men på 12 timer var det kommet inn over 13000 kroner. Det er helt fantastisk. Så hvorfor ikke sette seg det hårete målet på 20 000 kr.

Innsamlet beløp:
Mål: 20 000 kr

{{don.Message}}
Vondt i magen av å se nyhetene om dagen? Her kan du hjelpe!
Trude Bakken Henriksen