Sammen kan vi utgjøre en forskjell.
Marita Flaat Nærsnes Støtt Flyktninghjelpen

Sammen kan vi utgjøre en forskjell.

Hjelp meg å hjelpe de som virkelig trenger det. Du trenger ikke møte opp noe sted. Ikke lese lange tekster om politikk. Bare bruk et lite minutt og de kronene du føler du kan avse. Jeg dropper gjerne min kjære kaffe latte og croissant noen dager og vips har jeg gitt noen hundrelapper for å hjelpe de som ikke har noe. Hva kan du avse for å hjelpe? Jeg innser at mange er skeptiske til om pengene virkelig kommer frem til de som trenger det. Jeg er også det. Men jeg velger å ta sjansen. Kall meg gjerne naiv. Jeg takler det. Men jeg takler ikke å IKKE gjøre et forsøk på å hjelpe. Så dette er min måte. Den første. Til jeg finner ut hva mer jeg kan gjøre for de hjelpesløse, uskyldige, og redde barna. Selvsagt trenger også de voksne hjelp. Men som mor til to små er det spesielt barna jeg tenker på og får behov for å hjelpe. Mine to har det så godt og trygt. Vi som familie kan og vil hjelpe, på vår måte. Derfor velger vi å gjøre det. Håper du også gjør et aktivt og fint valg.

{{don.Message}}
Sammen kan vi utgjøre en forskjell.
Marita Flaat