Støtt vårt nødhjelpsarbeid!

Flyktninghjelpen er Norges største internasjonale humanitære organisasjon. I mer enn 70 år har vi gitt beskyttelse og nødhjelp til mennesker på flukt fra krig og konflikt verden over. I 2017 hjalp våre 14.000 hjelpearbeidere nesten 9 millioner mennesker i 31 land.

Akkurat nå er vi til stede i både nye og langvarige kriser i 31 land. Der gir vi blant annet mat, husly, rent vann, rettshjelp, og utdanning.

Ditt bidrag til Flyktninghjelpen går til mennesker på flukt fra krig og forfølgelse. Mer enn 90% av de innsamlede midlene kommer flyktningene til gode. Vi gir hjelp der det til enhver tid er størst behov.