68,5 millioner mennesker var på flukt fra forfølgelse og væpnet konflikt ved inngangen til 2018.

Vi i Flyktninghjelpen er stolte og svært takknemlige over at Ståle Refstie, ordfører i Sunndal kommune, nok en gang ønsker å sette fokus på mennesker på flukt. Han har oppfordret alle sine ordførerkolleger til å delta i årets kommunestafett - og dermed hjelpe mennesker på flukt fra tørke, krig og forfølgelse.

La oss ta et krafttak sammen – ordførere, næringsliv og privatpersoner i alle kommuner! Sammen kan vi få samlet inn en betydelig julegave til verdens flyktninger. Ved å gi 1 krone per innbygger eller en timelønn har vi kommet langt på vei og sikrer livet til mennesker på flukt fra krig gjennom vinteren. La dette bli årets julegave.

Her kan du støtte den generelle kommunestafetten eller starte din egen innsamling for din kommune – og spre ordet blant venner, naboer og andre kjente i din kommune.

Takk for din gave – den varmer!