68,5 millioner mennesker var på flukt fra forfølgelse og væpnet konflikt ved inngangen til 2018.

La oss ta et krafttak sammen – ordførere, næringsliv og privatpersoner i alle kommuner! Sammen kan vi få samlet inn en betydelig julegave til verdens flyktninger. Ved å gi 1 krone per innbygger har vi kommet langt på vei og sikrer livet til mennesker på flukt fra krig gjennom vinteren. La dette bli årets julegave”.

Her kan du støtte den generelle kommunestafetten eller starte din egen innsamling for din kommune – og spre ordet blant venner, naboer og andre kjente i din kommune.

Takk for din gave – den varmer!