Veldedighetsgallaen 2016
Veldedighetskomitéen ved Bjørknes Høyskole Oslo Flyktningene trenger DIN hjelp!

Veldedighetsgallaen 2016

For sjette året på rad samler Veldedighetskomiteen, som består av Freds- og Konfliktstudenter fra Bjørknes Høyskole inn penger til Flyktninghjelpen gjennom en veldedighetsgalla der kjente artister og standup-komikere stiller gratis på scenen. I år som i fjor går inntektene uavkortet til Flyktninghjelpen. Alle inntekter vil gå til deres arbeid for skolegang til barn på flukt fra Syria i nærområdene rundt Syria. Veldedighetsgallaen arrangeres 20. April 2016. Vi oppfordrer alle til å gi 250 kr, for å støtte Flyktninghjelpens arbeid! Følg oss: www.facebook.com/Veldedighetsgallaen

Innsamlet beløp:
Mål: 250 000 kr

{{don.Message}}
Veldedighetsgallaen 2016
Veldedighetskomitéen ved Bjørknes Høyskole