Høgskolen i Telemark vil hjelpe flyktningene!
Nils Kristian Bogen Porsgrunn Flyktningene trenger DIN hjelp!

Høgskolen i Telemark vil hjelpe flyktningene!

Europa opplever i dag en situasjon hvor hundretusener av mennesker er på flukt. Det er en situasjon vi ikke har opplevd siden 2. verdenskrig. Alle bør bidra på en eller annen måte. Høgskolen i Telemark oppfordrer alle ansatte til minst å bidra med kr 200,-. Vi oppfordrer samtidig alle studenter til å bidra med det de kan.

{{don.Message}}
Høgskolen i Telemark vil hjelpe flyktningene!
Nils Kristian Bogen