Lille Skaugums Lille innsamling:)
Lena Knutsen Veiholmen Flyktningene trenger DIN hjelp!

Lille Skaugums Lille innsamling:)

Vi vet at dere som er Lille Skaugumvenner fra før av, liker å bidra til at penger finner veien dit de trengs. Nå kan du hjelpe oss med å sende noen kroner dit de VIRKELIG behøves, og hjelpe barn og voksne som er på flukt! Vi setter pris på alle bidrag uansett størrelse. (psst! de som gir over 1000,- får en spesiell overraskelse under neste veldedighetsfest:)) Takk for hjelpen! Lena & Eva

{{don.Message}}
Lille Skaugums Lille innsamling:)
Lena Knutsen