Kunstveggens veldedighets auksjon
Kunstveggen Oslo Flyktningene trenger DIN hjelp!

Kunstveggens veldedighets auksjon

Kunstveggen i samarbeid med sine medlemmer vil i September avholde auksjoner i vårt forum der sluttsummen doneres bort til Flyktninghjelpen. Har du lyst på et nytt verk på veggen samtidig som du gir noe til veldedighet da er denne auksjonen perfekt for deg :) Se http://forum.kunstveggen.no/c/veldedighets-auksjoner for mer informasjon.

Innsamlet beløp:
Mål: 50 000 kr
Periode:
05.09.2015 05.10.2015

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Kunstveggens veldedighets auksjon
Kunstveggen
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close