Fastleger på Søre Sunnmøre for flyktninghjelpen
Inga Marthe Grønseth Ulsteinvik Flyktningene trenger DIN hjelp!

Fastleger på Søre Sunnmøre for flyktninghjelpen

Vi oversvømmes av historier og bilder av den pågående flyktningekrisen, og de fleste av oss har et dypt ønske om å hjelpe. Det treffer å se hele familier i dyp nød, og mange av oss føler vi burde ha våknet før- men det er ikke for sent å gjøre noe! Fastlegene på Søre Sunnmøre går sammen for å gi et dagsverk til flyktninghjelpen 10. september etter modell fra tromsølegene. Vi oppfordrer andre yrkesgrupper til å gjøre det samme, og setter pris på enhver donasjon til denne og andre lignende aksjoner

Innsamlet beløp:
Mål: 40 000 kr

{{don.Message}}
Fastleger på Søre Sunnmøre for flyktninghjelpen
Inga Marthe Grønseth