Hva gjorde du?
Årstein Skjæveland Sandnes Flyktningene trenger DIN hjelp!

Hva gjorde du?

Mine venner, Jeg har sett på tv-bildene og nyhetssakene og latt meg forferde av det som skjer i Syria og i Middelhavet. Jeg gir månedlige til humanitære organisasjoner, men har følt at det ikke er et tilstrekkelig bidrag - verken pengemessig eller emosjonelt. Derfor starter jeg denne innsamlingen i Flyktninghjelpen sitt navn. Dette fordi jeg tror det er mange av mine venner som tenker det samme som meg. Verden står overfor den største humanitære flyktningkrisen i moderne tid. Bare les dette og la det synke inn: - Mer enn 4 millioner mennesker har flyktet ut fra Syria. 75 prosent er kvinner og barn. - Minst 7,6 millioner mennesker er drevet på flukt inne i Syria. - Mer enn 220 000 mennesker er i følge FN drept i konflikten - 12,2 millioner mennesker i Syria, om lag halvparten av befolkningen, trenger akutt humanitær hjelp som følge av borgerkrigen Dette er uendelig stor tragedie for de menneskene som er fanget midt opp i dette - Kjenn på det - Barn på flukt. Tusenvis av barn dør. Det er så ubeskrivelig hjerteskjærende - det rører meg så enormt. Avmakten og avstanden til elendigheten kan oppleves som stor - hva kan man gjøre? Vi som lever under helt andre trygge og siviliserte forhold her i vest-Europa, har muligheten til og ikke minst ansvaret for å hjelpe med noen helt konkrete og enkle virkemiddel til denne verdenskrisen og med det vise vårt bidrag til verdenssolidariteten. Vi kan gi penger. Gi så det svir! Det er det minste du kan gjøre for ditt medmenneske som er drevet på flukt og som akkurat nå opplever forferdelige ting som vi ikke på noen som helst måte kan forestille oss. Innsamlingen her vil bidra til å hjelpe flere til å la være å legge ut på livsfarlige reiser over Middelhavet - ville ikke det vært fantastisk å redde uskyldige mennesker - menn, kvinner og - barn fra å dø? Bli med!

Innsamlet beløp:
Mål: 200 000 kr

{{don.Message}}
Hva gjorde du?
Årstein Skjæveland