Innsamling via flyktningehjelpen
Hilde Farstad Stavanger Flyktningene trenger DIN hjelp!

Innsamling via flyktningehjelpen

Bli med å støtt båtflyktningene i deres flukt fra krig og nød, hjelp mottakslandene å ta imot dem på en forsvarlig måte, gi dem klær, mat og tak over hodet. Gi dem håp om en bedre fremtid. Hvis vi går sammen og alle bidrar litt- blir det fort ganske mye- alle monner drar... Mammahjertet mitt blør for alle disse stakkars barna - og jeg håper venner og bekjente vil være med å gi...

Innsamlet beløp:
Mål: 40 000 kr

{{don.Message}}
Innsamling via flyktningehjelpen
Hilde Farstad