Bli med å hjelpe barn og flyktninger i akutt nød.
Henriette Bruusgaard Oslo Flyktningene trenger DIN hjelp!

Bli med å hjelpe barn og flyktninger i akutt nød.

Folkens. Vi står ovenfor en stor katastrofe og vi må åpne øynene mer enn noen gang før. Alle bidrag vil kunne gjøre en forskjell. Jeg har latt meg inspirere av alt engasjementet og har satt meg som mål å samle inn 50.000 kr, som via flyktninghjelpens opplegg vil gå rett til dem som trenger det NÅ. De fleste av oss har muligheten til å avse noe av vår sinnsyke overflod. Takk<3

{{don.Message}}
Bli med å hjelpe barn og flyktninger i akutt nød.
Henriette Bruusgaard