Kronerulling for oks.. nei MENNESKA!
Kristin Nordvoll Mork Trondheim Jemen: "Vi hadde ikke noe"

Kronerulling for oks.. nei MENNESKA!

Kjære venna og kjente! Ikke et vondt ord om dyrevenna, men hvis dæm kan saml inn kr 48 680 ved hjølp av 218 menneska i løpet av en dag te en okse som har hatt et strålende liv, kan itj vi samle inn et like stort beløp te menneska som har det helt forferdelig? Masse menneska som ikke får nok mat, ikke får reint vann, e sjuk og trøng vårres oppmerksomhet sårt! Situasjonen i Jemen e tragisk og prekær og vi kan bidra med små og store bidrag. Vi har muligheten te å forleng nån sitt liv, så stor e makta te pængan vårres og æ e sikker på at Flyktningehjølpa kjæm te å bruk pængan vårres der det trøngs mest Det finns masse gode saka å kjemp for, og masse engasjement der ute, men i dag vil æ kjemp for menneska. Kjemp om oppmerksomheta di, kjemp om pengan din..

Innsamlet beløp:
Mål: 48 680 kr.

{{don.Message}}
Kronerulling for oks.. nei MENNESKA!
Kristin Nordvoll Mork