Vi kom hit uten noen ting, vi hadde ikke klær, madrasser eller noe. Amina (7) og søsteren Aisha (4) flyktet fra hjemmet sitt og bomberegnet for to år siden. Nå bor de sammen med mamma i et fraflyttet hus i Al-Zuhra, vest i Jemen.
Jemen var et av verdens fattigste land allerede før krigen startet. Nå dreper sult og underernæring flere mennesker enn bombene gjør – og barna er spesielt sårbare. Det er 17 millioner mennesker i Jemen som ikke har nok mat.

Du kan bidra med hjelp til mat, vann og husly som vil redde liv!

Slik kommer du i gang med din innsamling:

1. Klikk på START INNSAMLING knappen midt på siden og opprett din egen innsamling eller støtt en pågående kampanje.

2. Spre budskapet blant familie og venner og oppmuntre ditt nettverk til å støtte ditt initiativ.

3. Følg din innsamling på Facebook eller andre sosiale medier. Her kan du takke og gi svar på kommentarer som venner skriver til deg når de donerer beløp.

Takk for hjelpen, ditt bidrag utgjør en stor forskjell!

Photo: Nuha Mohammed/NRC