Akkurat nå står over 20 millioner mennesker i fare for å sulte i hjel på Afrikas Horn. Hungerkatastrofen rammer de aller minste først. Gult på målebåndet viser underernæring, rødt er livsfare. Marginene er små – det står om liv eller død.

Bli med å redde liv!

Gi et enkeltbidrag eller start din egen innsamling i sosiale medier

Slik kommer du i gang med din innsamling:

1. Klikk på START INNSAMLING knappen øverst på siden og opprett din egen innsamling eller støtt en pågående kampanje.
  2. Spre budskapet blant familie og venner og oppmuntre ditt nettverk til å støtte ditt initiativ.
  3. Følg din innsamling på Facebook eller andre sosiale medier. Her kan du takke og gi svar på kommentarer som venner skriver til deg når de donerer beløp.

Klikk her hvis du vil gi et enkeltbeløp