Gi et enkeltbidrag til folk på flukt
Flyktninghjelpen Oslo Støtt Flyktninghjelpen

Gi et enkeltbidrag til folk på flukt

Flyktninghjelpen hjelper folk på flukt med husly, mat, bygger og organiserer flyktningleirer, skaffer rent vann og sanitærsystemer, gir juridisk rådgivning, bygger skoler, samt gir utdanning og yrkesopplæring. Akkurat nå er vi tilstede i 30 land og driver omfattende hjelpearbeid i krigsområdene flyktningene kommer fra. Bidrag til Flyktninghjelpen går til mennesker på flukt fra krig og forfølgelse. Mer enn 90% av de innsamlede midlene kommer flyktningene til gode gjennom direkte hjelp.

Innsamlet beløp:
Mål: 6 000 000 kr.

{{don.Message}}
Gi et enkeltbidrag til folk på flukt
Flyktninghjelpen