Musikkbransjen vil støtte flyktningene fra Syria.  Gi ditt bidrag her og del posten!:
Heartbeat AS Oslo Støtt Flyktninghjelpen

Musikkbransjen vil støtte flyktningene fra Syria. Gi ditt bidrag her og del posten!:

Vi i Heartbeat AS - artistmanagement i Oslo - ønsker å hjelpe de som flykter til Europa for å redde livet. Derfor starter vi en innsamling her, via Flyktningehjelpen og håper artist og musikkbransjen vil bidra: Management, artister, musikere, plateselskaper, bookingbyråer, arrangører, konserthus m.m! Vårt første mål var kr. 50.000, det klarte vi på under 4 dager. Neste mål er 100.000.- Alle beløp monner, små og store! Klarer vi det sammen?

Innsamlet beløp:
Mål: 100 000 kr.
Periode:
04.09.2015 04.10.2015

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr.
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Musikkbransjen vil støtte flyktningene fra Syria.  Gi ditt bidrag her og del posten!:
Heartbeat AS