Passivitet er ikke et alternativ
Geir Sviggum Oslo Støtt Flyktninghjelpen

Passivitet er ikke et alternativ

Kjære venner, Denne ukens bilder trenger ikke ytterligere kommentarer. Bildene følger oss. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg selv må gjøre for å kunne se meg i speilet mens tragediene utspiller seg i sør. Men dette er en start: Jeg iverksetter en liten privat aksjon og begynner med å gi 30.000 kroner til Flyktninghjelpen. Jeg håper inderlig at så mange som mulig vil slutte seg til.

Innsamlet beløp:
Mål: 2 000 000 kr.

{{don.Message}}
Passivitet er ikke et alternativ
Geir Sviggum