Den viktige middagen
Bjørndal Gård Bjørndal Gård Flyktningene trenger DIN hjelp!

Den viktige middagen

De beste kokkene i Kristiansand samles for å arrangere én kveld med en enestående meny, både med tanke på mat – og øvrig program. Pris pr. kuvert: 1500,- (Maks 60 deltakere. Betal her. Det blir din billett). Alle pengene går uavkortet til Flyktninghjelpen (NRC) sin humanitære innsats i Syria og Irak. En rekke samarbeidspartnere bidrar med råvarer og arbeidskraft. Mer om Den viktige middagen, onsdag 11/11, kl. 18.00: https://www.facebook.com/events/1619909754927096/

Innsamlet beløp:
Mål: 120 000 kr.

{{don.Message}}
Den viktige middagen
Bjørndal Gård