Norsk Gjenvinning vil hjelpe
Norsk Gjenvinning Norge AS Lysaker Flyktningene trenger DIN hjelp!

Norsk Gjenvinning vil hjelpe

Fredag 18 .september ble #klesinnsamlingsdagen gjennomført som et samarbeid mellom Fretex, Røde Kors, H&M, Oslo Kommune ved Renovasjonsetaten, Norsk Gjenvinning, Virke, Østfoldforskning, Kompass & Co og Miljøagentene. Hensikten var å samle inn klær og tekstiler til gjenbruk og gjenvinning. For hver pose som ble samlet inn donerer Norsk Gjenvinning 10 kroner til Flyktninghjelpen. Nå håper vi at du også vil bidra!

Innsamlet beløp:
Mål: 200 000 kr.

{{don.Message}}
Norsk Gjenvinning vil hjelpe
Norsk Gjenvinning Norge AS