Eplehuset stiller opp for flyktningene
Eplehuset Trondheim Flyktningene trenger DIN hjelp!

Eplehuset stiller opp for flyktningene

Vi har alle sett de sterke bildene og blitt grepet av historiene bak flukten over Middelhavet. Alle deler nok de samme tankene og ønsket om å bidra med noe, samtidig som mange kanskje føler en maktesløshet og usikkerhet på hva vi faktisk kan bidra med. Eplehuset ønsker med dette å bidra på den måten vi kan, og har i dag besluttet å gi kr. 100.000 til Flyktningehjelpen og oppfordrer samtidig våre ansatte til å bidra.

Innsamlet beløp:
Mål: 100 000 kr.

{{don.Message}}
Eplehuset stiller opp for flyktningene
Eplehuset