Norske arkitekters hjelp til flyktningene
MAD arkitekter Østre Elvebakke 7 Flyktningene trenger DIN hjelp!

Norske arkitekters hjelp til flyktningene

MAD arkitekter oppfordrer alle våre kollegaer i norske arkitektkontor til å hjelpe flyktningene på flukt. MAD donerer 32.000; kroner (1000; kr per ansatt) til Flyktninghjelpen. Ditt arkitektkontor kan bidra ved å klikke på "doner nå"-knappen. Greier vi å samle inn 1.000.000?

Innsamlet beløp:
Mål: 1 000 000 kr.
Periode:
09.09.2015 01.06.2016

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr.
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Norske arkitekters hjelp til flyktningene
MAD arkitekter
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close