Vi i Mattilsynet kan bety mye for mange på flukt!
Ansatte i Mattilsynet Norge Flyktningene trenger DIN hjelp!

Vi i Mattilsynet kan bety mye for mange på flukt!

Klarer ansatte i Mattilsynet å samle inn 150 000 kr til Flyktninghjelpen? Bli med, og bety mye for mange på flukt! Flyktninghjelpen lover at "mer enn 90% av de innsamlede midlene kommer flyktningene til gode gjennom direkte hjelp". Husk at du får skattefradrag, så du har råd til å donere 27 % mer enn du tror. Hilsen Annichen Kongsvik Sæteren, seksjon fiskehelse og fiskevelferd

Innsamlet beløp:
Mål: 150 000 kr.

{{don.Message}}
Vi i Mattilsynet kan bety mye for mange på flukt!
Ansatte i Mattilsynet