SCK bryr seg – sammen kan vi hjelpe mange
Studentunionen Oslo Flyktningene trenger DIN hjelp!

SCK bryr seg – sammen kan vi hjelpe mange

Krigen i Syria har drevet over 11 millioner mennesker på flukt. Dette er nå verdens største humanitære krise. 11 millioner er ikke bare et tall. Det er snakk om barn, mammaer og pappaer, søstre og brødre. Mennesker uten et hjem å vende tilbake til. Nok er nok! Vi kan ikke lenger sitte og se på krisen som utspiller seg foran øynene våre, uten å gjøre noe. Studentunionen ved Campus Kristiania har startet denne innsamlingen for å hjelpe mennesker som ikke har en like lys fremtid som oss, og vi håper du vil være med. Hjelp oss å hjelpe! Alle monner drar. Er du student på Campus Kristiania? Skriv NAVN og KLASSE før du fullfører betalingen. Når innsamlingen er ferdig skal vi sjekke hvilken klasse på Campus som har mest giverglede!

Innsamlet beløp:
Mål: 150 000 kr.

{{don.Message}}
SCK bryr seg – sammen kan vi hjelpe mange
Studentunionen