Bidra? Men eg har det så travelt..
Astrid Espe Stavanger Flyktningene trenger DIN hjelp!

Bidra? Men eg har det så travelt..

..eg har det så travelt med mitt eige, alt eg held på med. I kveld skal eg på øving, og i morgon på tur, og onsdag er det orientering, eg trur det er noko som skjer torsdag også, konsert kanskje? Opne huset for flyktningar seier du? Dele av godene våre? Alt vi har spart og slite for? Jau, klart, eg har plass, eg kunne sikkert fint hatt plass til ein familie på flukt, i staden for å tene pengar på utleige gjennom airbnb. Men, tenk då, tenk på alt dei ber med seg av opplevingar, alt dei har sett og opplevd på vegen hit, kan eg takle det? Og det gler meg at byen min opnar Syria-senter i morgon, for dei som vil hjelpe, det er eit telefonnummer der som ein kan ringe, og i morgon skal eg gjere det, eller i overmorgon, for i dag passar det berre ikkje heilt! Men, eg kan iallfall lage ei innsamling, til dei som tør hjelpe og veit kva som best kan gjerast. Målet om 25000 vart nådd på eitt døgn, no doblar eg det. Klarer vi det? Vil du bidra? Har du tid? Pengane går direkte til Norwegian Refugee Council (Flykninghjelpen) og dei som treng det mest.

Innsamlet beløp:
Mål: 50 000 kr.

{{don.Message}}
Bidra? Men eg har det så travelt..
Astrid Espe