Bli med og gi omsorg - gjør en forskjell! - UiT
UiT Norges arktiske universitet Tromsø Flyktningene trenger DIN hjelp!

Bli med og gi omsorg - gjør en forskjell! - UiT

Vi vet hva omsorg er. Vi vet hva fravær av omsorg betyr. Gi litt av ditt, du også, og hjelp mennesker i nød! We know what care is. We know what absence of care means. Give some of yours, and help people in need! Mii diehtit mii fuolla lea. Mii diehtit maid váilevaš fuolla mearkkaša. Atte binnáža das mii dus lea, don maid, ja veahket olbmuid geat leat heađis!

Innsamlet beløp:
Mål: 200 000 kr.

{{don.Message}}
Bli med og gi omsorg - gjør en forskjell! - UiT
UiT Norges arktiske universitet