Verdens flyktninger trenger vår hjelp!
Caroline Berg Eriksen Siljan Flyktningene trenger DIN hjelp!

Verdens flyktninger trenger vår hjelp!

59 millioner mennesker er på flukt i verden i dag! Mange av disse er i akutt nød og trenger desperat hjelp. Tilsammen har jeg og Lars-Kristian over 500 000 følgere i sosiale medier, og om vi alle sammen gir litt, kan det utgjøre en forskjell for svært mange av disse menneskene. Jeg vet at jeg har verdens beste lesere, og sammen kan vi nå målet på 150 000,-.

Innsamlet beløp:
Mål: 150 000 kr.

{{don.Message}}
Verdens flyktninger trenger vår hjelp!
Caroline Berg Eriksen