HiØ- og SiØ-tilsatte bryr seg. Folk på flukt trenger hjelp fra oss nå
Unni Hagen Høgskolen i Østfold Flyktningene trenger DIN hjelp!

HiØ- og SiØ-tilsatte bryr seg. Folk på flukt trenger hjelp fra oss nå

Vi oppfordrer alle våre HiØ- og SiØ-kolleger og HiØ-studenter til å bidra med minst 100 kroner.

Innsamlet beløp:
Mål: 110 000 kr.
Periode:
05.09.2015 15.10.2015

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr.
{{don.Name}}
{{don.Message}}
HiØ- og SiØ-tilsatte bryr seg. Folk på flukt trenger hjelp fra oss nå
Unni Hagen