Vesterålen <3 Syria
Vesterålen <3 Syria Vesterålen Flyktningene trenger DIN hjelp!

Vesterålen <3 Syria

Kjære medbygdninger i hele Vesterålen, la oss sørge for at flyktninger i Syria får den hjelpen de trenger. Her kan du sende inn ditt bidrag til Flyktningshjelpen og bidra til en tryggere hverdag for våre medmennesker på flukt. La oss gjøre et felles løft for våre naboer fra Syria.

Innsamlet beløp:
Mål: 200 000 kr.
Periode:
04.09.2015 18.10.2015

Aktivitet

Donasjoner:

Siste donasjoner

{{don.Amount | number:0}} kr.
{{don.Name}}
{{don.Message}}
Vesterålen <3 Syria
Vesterålen <3 Syria
{{don.MessageAnswer}}
Der er ingen som har donert til denne innsamlingen ennå.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close